Met trots presenteren we u een compilatie van onze voergerelateerde merken en disciplines:

  • Victoria Mengvoeders - Specialist in rundvee- en konijnenvoeders
  • Fransen Gerrits - Specialist in varkensvoeders
  • Vikra - Oost-Duitse varkens- en rundveetak
  • Fransen Oss – Eigen op- en overslag locatie

We hebben een aantal klanten en medewerkers gevraagd naar hun passie voor het agrarische vak en hun visie op de toekomst.
Dat heeft geresulteerd in de volgende korte videoproducties:

Jos Dortmans: "Hoe gezonder het konijn, hoe beter het presteert"
Jos Dortmans - De konijnensector is een dynamische sector vol uitdagingen. Door de steeds veranderende wet- en regelgeving staat er een grote druk op de commerciële konijnenhouderij. Dat vergt visie en de wil en kracht om te veranderen. Jos gaat die uitdaging met volle overtuiging aan; samen met de sector, waar hij een gedreven positieve mentaliteit aantrof toen hij begin 2014 de overstap maakte naar de konijnen. De kracht van Jos: het meedenken op managementniveau, het bewaken van de langetermijnvisie en het integreren van nieuwe technologieën om uw bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen.
Jacq Groenewoud: "Zolang je meegaat met de maatschappij, zal er altijd een plek voor je blijven in de sector"
Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer