René van den Boom

Specialist Rundveehouderij

Een brok ervaring in de rundveehouderij. Is als zoon van een melkveehouder direct na school, ruim vijfentwintig jaar geleden, het adviseurschap ingerold. Koeien kunnen niet lezen, is een van zijn gevleugelde uitspraken, maar vertellen wel wat ze nodig hebben. Waarmee hij maar aan wil geven dat dingen op papier heel mooi kunnen lijken, maar dat in de praktijk lang niet altijd hoeven te zijn. Je moet daarvoor de stal in. Naar de koe toe. Ruiken, voelen en kijken. Ook naar de mest. Juist naar de mest zelfs, die haarfijn aangeeft of de vertering van voedingsstoffen wel optimaal heeft plaatsgevonden. Serieus met zijn vak bezig. Bloedserieus zelfs, maar als het even kan - en het kan al snel volgens René - ook met een knipoog en een lach.

06 46 34 15 70 r.vandenboom@victoria-mengvoeders.nl
Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer