Frank de Louw

Hoofd Rundvee/Konijnen

Als hoofd rundvee en konijnen ziet hij er mede op toe dat de Victoria gedachte naar buiten toe wordt uitgedragen met als doel de klantmissie/-visie te verwoorden. Met een karrenvracht aan ervaring in de agrarische sector, opgedaan op verschillende plekken en in verschillende functies. Met zijn affiniteit met rundvee- en konijnenvoer. Door zijn enorme gedrevenheid, de juiste man op de juiste plek om het team en het merk Victoria Mengvoeders sterk in de markt te zetten. Door te zorgen dat wij als ondernemende voerspecialist onze afnemers inspireren, om zich als ondernemer te blijven ontwikkelen en te excelleren in de eigen bedrijfsvoering.

06 20 61 71 54 f.delouw@victoria-mengvoeders.nl
Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer