Adrie van Heesbeen

Specialist Rundveehouderij

Als kind was Adrie op vrije dagen steevast op pad om de melkveehouders in de buurt te helpen. ’s Morgens vroeg weg, ’s avonds laat thuis. Heerlijk vond hij dat. En hoe spijtig vond hij het dat zijn vader ‘maar’ een klein opfokbedrijf had; eentje zonder perspectieven om over te nemen. Zonder perspectieven om het, op basis van goed beleid en – uiteraard – goede voeding, te kunnen laten groeien. Het enige alternatief dat aan deze baan zou kunnen tippen was die van bedrijfsadviseur. En dus gaat hij sinds 1990 iedere werkdag steevast op pad om de melkveehouders in de buurt te helpen. Met één doel voor ogen: zorgen dat alles in balans is; dat zowel het vee, de ondernemer als de onderneming optimaal presteren. ’s Morgens vroeg weg uit Berlicum, ’s avonds vaak ook laat thuis. Heerlijk vindt hij dat.

06 55 83 79 96 a.vanheesbeen@victoria-mengvoeders.nl
Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer