Jeroen Donkers

Specialist Rundveehouderij

Groeide op als zoon van een melkveehouder in Elsendorp, zag daar al dat je met voeding je bedrijf kon sturen op resultaat en besloot zich daar in te gaan specialiseren. Deed eerst HAS in Den Bosch, daarna Wageningen Universiteit, richting voeding en management. Positieve jongen, die de toekomst van de sector vol vertrouwen tegemoet ziet en graag actief aan die toekomst mee wil doen. Te beginnen als Specialist Rundveehouderij bij Victoria Mengvoeders, het bedrijf waarin hij zich direct thuis voelde. Door de kennis die er zit, de focus op resultaten die er door de hele organisatie is en de platte structuur die het familiebedrijf typeert, waarin ook aandacht is voor de mens achter de boer.

06 57 59 60 51 j.donkers@victoria-mengvoeders.nl
Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer