Jaap van de Craats

Specialist Rundveehouderij

Jaap is een echte pragmaticus. Iemand die altijd bezig is met zijn vak. Altijd aan het prakkiseren is; oplossingen aan het bedenken. Jaap was zelf jarenlang bedrijfsleider op melkveebedrijven. Steeds meer, steeds beter, steeds meer rendement als uitgangspunt. Vanuit een pure passie voor de koe, die hij als kind heeft meegekregen; vanuit een liefde voor het boerenleven; en dat in combinatie met de innerlijke en aangeboren drive om te presteren. Denkt altijd mee, vanuit uitdagingen en oplossingen, en wil het rundveebedrijf samen met de veehouder vanuit het voer naar de toekomst brengen. Naar een hoger plan. Naar meer rendement. Want het kan altijd beter, is zijn stellige overtuiging. En daar gaat hij voor. Honderd procent. 

06 21 24 17 36 j.vandecraats@victoria-mengvoeders.nl
Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer