Nieuws

Webinar: Wat betekent de nieuwe eiwitnorm voor uw bedrijf?

Webinars terugkijken
(14-07-2020) Graag nodigen wij u uit voor de Webinar “Wat betekent de nieuwe eiwitnorm voor uw bedrijf?” op donderdag 16 juli 2020 om 13.00 uur, onder leiding van Niels de Jong (Victoria Mengvoeders) en Tom Vloet (FG Bedrijfsontwikkeling). Tijdens de Webinar willen we u zo goed mogelijk voorbereiden op de nieuwe tijdelijke maatregelen. NIels en Tom vertellen u graag meer over de nieuwe regelgeving, wat deze gaat betekenen voor uw bedrijf en wat u en wij samen kunnen doen om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Neem deel aan de Webinar!

Wat betekent de nieuwe eiwitnorm voor uw bedrijf?

(06-07-2020) De nieuwe eiwitnorm zet u en ons voor een grote uitdaging. In de aanloop naar 1 september kijken wij samen met u naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en maken een plan hoe we deze periode het beste kunnen overbruggen. Zodoende kunnen we, in het belang van ons beiden, tijdig anticiperen op de situatie. Met als doel een optimaal behoud van melkproductie, welzijn en diergezondheid.

Webinar: Maximaliseren van droge stof opname tijdens een hitteperiode

webinar
(18-06-2020) Graag nodigen wij u uit voor de Webinar “Maximaliseren van droge stof opname tijdens een hitteperiode” op donderdag 25 juni 2020 om 13.30 uur, onder leiding van Niels de Jong en Wiljan Smits. Tijdens de Webinar nemen we u mee door een aantal onderwerpen van ‘wat betekent hittestress voor een koe’ tot ‘het behoud en maximalisatie van droge stof opname tijdens een hitteperiode’. Praktijkonderzoek wijst uit dat 1 kg extra droge stof opname resulteert in de productie van 1,4 kg extra meetmelk. De moeite waard dus om hier aandacht aan te besteden. Bereid u voor op de aankomende hitteperiodes en bescherm uw melkvee tegen hittestress. Neem deel aan de Webinar!

Neem deel aan de Webinar 'Wat is hittestress'!

Webinar
(11-06-2020) Wij nodigen u graag uit voor het Webinar “Wat is hittestress?” op donderdag 18 juni 2020 om 13.30 uur, onder leiding van Niels de Jong en André van der Schie. In een serie van Webinars nemen we u mee door een aantal onderwerpen van ‘wat betekent hittestress voor een koe’ tot ‘het behoud en maximalisatie van droge stof opname tijdens een hitteperiode’.Tijdens de Webinars delen wij alle ins en outs met betrekking tot ‘het voorkomen van hittestress bij melkvee’.

Op weg naar een maximale droge stof opname

maximale droge stof opname
(18-05-2020) Het eerste en voornaamste waar we als mengvoerleverancier mee bezig zijn, en nadrukkelijker nog in tijden van crisis, is om onze klanten met voer en advies succesvol te laten zijn. Met drie productielocaties in het epicentrum van de corona-uitbraak in Nederland is dat al een grote uitdaging. Maar daarnaast zijn we achter de schermen alweer bezig met voorbereidingen op de periode ná deze crisis.

Even voorstellen: Rundvee praktijkproefbedrijf Ondersteijn

Webinars terugkijken
(18-05-2020) Het is een doel van Victoria Mengvoeders om onze klanten toegevoegde waarde te leveren via voer en advies. Innovaties op het gebied van voerinhoud en voertoepassing zijn daarom onmisbaar. We doen veel kennis op in samenwerking met onze kennispartners en toeleveranciers. Maar de meeste innovaties en zeker ook voertoepassingen testen we het liefst zelf in de praktijk. Het geeft ons de mogelijkheid om heel veel data op te halen en daarmee te zorgen voor een goede onderbouwing bij bijvoorbeeld nieuwe voertoepassingen. We stellen praktijkproefbedrijf Ondersteijn graag aan u voor.

Pagina's