18 mei 2020 - Nieuws

Even voorstellen: Rundvee praktijkproefbedrijf Ondersteijn

Het is een doel van Victoria Mengvoeders om onze klanten toegevoegde waarde te leveren via voer en advies. Innovaties op het gebied van voerinhoud en voertoepassing zijn daarom onmisbaar. We doen veel kennis op in samenwerking met onze kennispartners en toeleveranciers. Maar de meeste innovaties en zeker ook voertoepassingen testen we het liefst zelf in de praktijk. Het geeft ons de mogelijkheid om heel veel data op te halen en daarmee te zorgen voor een goede onderbouwing bij bijvoorbeeld nieuwe voertoepassingen. We zijn dan ook heel erg blij dat we voor alle drie de sectoren klanten bereid hebben gevonden om uitgebreid proeven uit te kunnen voeren.

Op het melkveebedrijf van familie Ondersteijn in Berlicum worden zo’n 155 koeien gemolken met ca. 70 stuks jongvee. In de december editie van ons personeelsblad ‘Op de korrel’ hebben Paul en Christine Ondersteijn zich voorgesteld. Wij maken hiervan graag gebruik om dit praktijkproefbedrijf ook aan u voor te stellen.

Lees verder>

Uitgelicht

Ons Verhaal 

In de videoserie Ons Verhaal vertellen we maandelijks wat er nodig is om rundveehouders met voer & advies succesvol te laten zijn. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, over onderwerpen die u als rundveehouder zeker zullen interesseren!



Lees meer