18 augustus 2022 - Event

Relatieavond konijnenhouderij NL/BE/DE

Victoria Mengvoeders organiseert op woensdag 21 september 2022 een relatieavond konijnenhouderij met als doel de Nederlandse, Belgische en Duitse konijnenhouderij samen te brengen.

De bijeenkomst start met een terugkoppeling van de resultaten uit het onderzoek ‘startgewicht opfokvoedsters’. Hieruit blijkt duidelijk dat zwaardere opfokvoedsters een hoger nestgewicht, en dus zwaardere en sterkere jongen, produceren dan de lichtere opfokvoedsters. Vervolgens neemt Ruud Zanders, mede-initiatiefnemer van Kipster, u mee in zijn verhaal over het duurzaam verwaarden van eieren vanuit het Kipster concept.

De avond zet zich voort in de vorm van een netwerkborrel met heerlijke BBQ. Uiteraard staat er ook konijnenvlees op het menu :)

Onderwerpen

  • Victoria > Ideale startgewicht opfokvoedster
  • Victoria > Invloed startgewicht op ontwikkeling lampreien
  • Kipster > Op zoek naar hét (juiste) verkoopkanaal
  • Kipster > Milieu, dierenwelzijn en marketing
  • Kipster > Kleinschalig, klimaatneutraal en circulair

Aanmelden

Genodigden kunnen zich tot en met woensdag 7 september a.s. aanmelden voor de relatieavond met BBQ via het aanmeldformulier op de website.

Aanmelden
Uitgelicht

#deVvanVictoria

Heb jij die grote oranje V van Victoria ergens gespot? Post jouw foto van de oranje V op je Facebook of Instagram, gebruik de hashtag #deVvanVictoria en win een taart met jouw foto!


Lees meer