2 september 2021 - Event

Relatiemiddag Rundveehouderij

It's BBQ time! 

Na elkaar lange tijd niet gezien te hebben organiseren wij (onder voorbehoud) op donderdag 16 september voor onze melkveehouders een Relatiemiddag Rundveehouderij met BBQ lunch. Wanneer de omstandigheden het toelaten proberen wij langzaam maar zeker het 'real life' contact met onze relaties weer te hervatten.

We starten de middag om 12.00 uur met een terugkoppeling van de resultaten uit het onderzoek ‘droge stof opname tijdens de droogstand’. Hieruit blijkt onder andere dat de werkelijke droge stofopname bij droge koeien gemiddeld hoger ligt dan waar in de praktijk veelal mee gerekend wordt. Vervolgens bieden wij de mogelijkheid te genieten van een heerlijke BBQ lunch en gezellig samenzijn tot 16.00 uur.

De locatie biedt u volop ruimte om volgens de RIVM richtlijnen deel te nemen aan onze relatiemiddag met BBQ lunch.

U kunt zich tot en met dinsdag 7 september aanmelden via het AANMELDFORMULIER op onze website.

Wij kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Team Rundvee

Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer