22 februari 2019 - Nieuws

Victoria GMO Controlled gecertificeerd

Na diverse aanpassingen in de aanvoer, productie en logistiek, zijn wij vanaf heden gecertificeerd en ingericht om non-GMO diervoeder te produceren en uit te leveren vanuit onze productielocatie in Veghel.

Als antwoord op de vraag vanuit de markt naar non-GMO-diervoeder binnen de Europese Unie (EU), heeft GMP+ International de GMP+ MI105 GMO controlled standaard ontwikkeld. Omdat non-GMO productie vanuit de Nederlandse zuivelsector steeds belangrijker wordt en wij aan de vraag vanuit de markt willen (blijven) voldoen, hebben wij bij GMP+ een GMO Controlled certificering aangevraagd. Deze certificering is gelijkwaardig aan de Duitse VLOG voorwaarden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot de productie van non-GMO rundveevoeders (VLOG-voer) kunt u contact opnemen met uw specialist rundveehouderij.

Uitgelicht

Ons Verhaal 

In de videoserie Ons Verhaal vertellen we maandelijks wat er nodig is om rundveehouders met voer & advies succesvol te laten zijn. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, over onderwerpen die u als rundveehouder zeker zullen interesseren!



Lees meer