5 augustus 2020 - Nieuws

Victoria onderschrijft standpunt Nevedi

Nevedi heeft op woensdag 5 augustus 2020 een persbericht uitgestuurd waarin ze de voermaatregel van het Ministerie van LNV nog nadrukkelijker afwijzen. Het standpunt wat Nevedi inneemt sluit volledig aan bij het standpunt wat Victoria Mengvoeders eerder al had ingenomen.

Het spel moet netjes gespeeld worden

De gestelde normen zijn in de ogen van Victoria Mengvoeders onacceptabel. Deze ondoordachte oplossing sluit niet aan bij de praktijk. "Als mengvoerleverancier leveren wij graag een bijdrage om de stikstofuitstoot te verminderen maar ‘het spel’ moet wel netjes gespeeld worden. In samenspraak met Nevedi, het Landbouw Collectief en andere partijen die de melkveesector vertegenwoordigen blijven wij streven naar een acceptabele en reële oplossing voor deze stikstofproblematiek. Wij zetten ons in voor een praktisch uitvoerbare oplossing waarbij de gezondheid en productie van de dieren, en zeker ook de bedrijfsvoering van onze melkveehouders, niet in het geding komen".

Uitgelicht

Ons Verhaal 

In de videoserie Ons Verhaal vertellen we maandelijks wat er nodig is om rundveehouders met voer & advies succesvol te laten zijn. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, over onderwerpen die u als rundveehouder zeker zullen interesseren!



Lees meer