14 juli 2020 - Event

Webinar: Wat betekent de nieuwe eiwitnorm voor uw bedrijf

Op 30 juni jl. heeft Minister Carola Schouten bekendgemaakt dat het alternatieve eiwitplan niet overgenomen zal worden. Het plan is volgens Schouten te vrijblijvend en de uitvoeringslast zou te hoog worden. Hoewel intussen een motie is aangenomen, inhoudende dat Schouten dit nog nader moet onderzoeken, betekent dit dat er een grote kans is dat de voorgestelde conceptregeling diervoeders, die Schouten in het kader van de stikstofproblematiek onlangs bekend heeft gemaakt, per 1 september 2020 in werking treedt.

Om u goed voor te bereiden op de nieuwe tijdelijke maatregelen, bieden wij u op donderdag 16 juli om 13.00 uur een Webinar aan, in samenwerking met FG Bedrijfsontwikkeling. Tijdens deze Webinar vertellen Niels de Jong (Victoria Mengvoeders) en Tom Vloet (FG Bedrijfsontwikkeling) u graag meer over de nieuwe regelgeving, wat deze gaat betekenen voor uw bedrijf en wat u en wij samen kunnen doen om hier zo goed mogelijk mee om te gaan.

DEELNEMEN AAN WEBINAR>>

Inloggen vanaf 12.45 uur
Start Webinar 13.00 uur
Einde Webinar ± 13.30 uur

Praktische tips:

  • Zorg dat u ruim voor aanvang van het Webinar online bent. U kunt vanaf 12.45 uur inloggen.
  • Gebruik indien mogelijk een vaste (kabel)internetverbinding in plaats van wifi.
  • Zet het beeld op volledig scherm via de pijltjes linksonder in beeld.
  • Stuur ons via de chatfunctie even een berichtje dat u online bent.


Wij verwelkomen u graag op donderdag 16 juli om 13.00 uur.

Tot dan!

Team Rundvee

Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer