1 maart 2021 - Event

Webinars: maximaliseren van de droge stofopname

Als specialist in rundveevoeders delen wij graag onze kennis met u. Wij nodigen u daarom uit voor deelname aan een tweetal Webinars, onder leiding van Wiljan Smits. Een leuke en interactieve manier van communiceren. In deze serie van Webinars nemen we u mee door een aantal onderwerpen van ‘wat betekent de DS opname voor uw bedrijf’ tot ‘welke maatregelen kunt u treffen om de DS opname te maximaliseren’. Praktijkonderzoek wijst uit dat 1 kg extra droge stof opname resulteert in de productie van 1,4 kg extra meetmelk. De moeite waard dus om hier aandacht aan te besteden. Tijdens deze Webinars delen wij graag alle ins en outs met betrekking tot ‘het maximaliseren van de droge stof opname bij melkvee’.

Maximaliseren van de DS opname DEEL 1

Op donderdag 4 maart presenteerden wij het Webinar “Maximaliseren van de droge stofopname” deel 1. Tijdens het Webinar gaven we u meer inzicht in de invloed van voerkwaliteit, -selectie, -beschikbaarheid en restvoer op de DS opname. Wat is het belang daarvan richting de productieresultaten en gezondheid van uw melkvee? Specialist rundveehouderij Wiljan Smits gaf u praktische tips, waar u direct uw voordeel mee kunt doen.

Webinar deel 1 gemist? Kijk 'm terug!

Maximaliseren van de DS opname DEEL 2

Op dinsdag 9 maart presenteerden wij het Webinar “Maximaliseren van de droge stofopname” deel 2. Tijdens het Webinar gaven we u meer inzicht in de invloed van voerstructuur, (drink)wateropname, stalbezetting en liggedrag op de droge stofopname. Wat is het belang daarvan richting de productieresultaten en gezondheid van uw melkvee? Specialist rundveehouderij Wiljan Smits gaf u tips waar u direct uw voordeel mee kunt doen.

Webinar deel 2 gemist? Kijk 'm terug!

De Webinars worden gegeven door:
Wiljan Smits

  • Specialist rundveehouderij
  • Rolde midden jaren 80 het adviseursvak in
  • In dienst bij Victoria Mengvoeders sinds april 1991
  • Richt zich deels op de begeleiding van klanten en deels op productontwikkeling 
Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer