Winactie #deVvanVictoria

Heb jij die grote oranje V van Victoria ergens gespot? Post jouw foto van de oranje V op je Facebook of Instagram, gebruik de hashtag #deVvanVictoria en win een taart met jouw foto!


Spelregels:

  • Iedereen vanaf 16 jaar of ouder kan meedoen.
  • Wij laten het weten als je een taart gewonnen hebt. De taart wordt bij je thuisgebracht.
  • De actieperiode loopt zo lang de oranje V er staat.

Oranje V

De oranje V is het icoon van Victoria Mengvoeders. Het is niet alleen de V van Victoria, maar ook de V van Voer, Vakmanschap, Veehouder, Vernieuwing en Visie. 

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. 

De oranje V van Victoria Mengvoeders

De V van Victoria Mengvoeders

Victoria Mengvoeders, 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste voer en advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren en we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf.

De oranje V van voer

De V van voer

Hoogwaardige mengvoeders, voeders met vaste samenstellingen, maatwerk, realtime optimaliseren, een optimale fosfor- en stikstof efficiëntie en specialiteiten als LOgisch tarwe. Slechts enkele voorbeelden van die onderschrijven hoe hoog wij de kwaliteit en innovatie van voer in het vaandel hebben staan.

De oranje V van Vakmanschap

De V van vakmanschap

Victoria Mengvoeders staat al sinds 1897 voor vakmanschap. Met de juiste mensen op de juiste plek. Wij zijn dé ondernemende en innovatieve voerspecialist, met kennis, expertise en advies om jou succesvol te kunnen laten zijn. 

De oranje V van Veehouder

De V van veehouder

Als rundveehouder kun je altijd bouwen op Victoria Mengvoeders. Wij weten maar al te goed dat veehouders en hun vee onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Door goed te luisteren naar jou en de markt, door het beoordelen van jouw vee en te blijven vernieuwen. 

De oranje V van Visie

De V van visie

Wij laten rundveehouders met voer en advies succesvol zijn. Een duidelijke visie, waar we sterk in geloven: het creëren van een win-win situatie, met goede bedrijfsrendementen voor rundveehouders én een gezonde toekomst voor de hele sector.

De oranje V van Vernieuwing

De V van vernieuwing

Rundveehouders zijn ook in de toekomst succesvol met Victoria Mengvoeders. We zitten nooit stil en nemen geen genoegen met het succes van vandaag. We blijven ontwikkelen en innoveren. 

Uitgelicht

Ons Verhaal 

In de videoserie Ons Verhaal vertellen we maandelijks wat er nodig is om rundveehouders met voer & advies succesvol te laten zijn. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, over onderwerpen die u als rundveehouder zeker zullen interesseren!Lees meer