Onze filosofie voor de rundveesector is identiek aan die we er voor de konijnen- en varkenssector op nahouden: rundveehouders met voer en advies succesvol laten zijn. Opkomen voor uw belangen. Omdat uw belangen ook de onze zijn. Samen optrekken. Om samen te werken aan succes; vandaag, morgen en in de toekomst.

Het besef is er. Het besef dat we een gezamenlijk belang dienen; en dat onze verantwoordelijkheid als leverancier van mengvoeders verder gaat dan het eigen product. Onze uitdaging is om in te spelen op veranderingen in de markt; of die veranderingen waar mogelijk zelfs vóór te zijn.

Een belangrijke spil daarin is het voer.

Een van de uitdagingen bijvoorbeeld is om een optimale fermentatie te genereren; oftewel: een optimale vertering in de pens van de melkkoe. Want hoe beter de energie en eiwitten in de pens worden afgebroken, hoe meer bacterieel eiwit er vrij komt.

Het gaat daarbij om het vinden van de meest ideale balans. Om per onderneming maatwerk te kunnen leveren. En per koe de optimale aanvulling op het basisrantsoen. Iedere keer weer.

Als specialist in rundveevoeders beheerst Victoria Mengvoeders dat vak als geen ander. Met een gespecialiseerde fabriek en productieproces, eigen laboratorium, betrokken mensen met jarenlange ervaring in de sector en met korte lijnen tussen advies en productie kunnen we direct inspelen op veranderende behoeften. En daarmee wezenlijk bijdragen aan het realiseren van een telkens hoger rendement.

Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer