1 oktober 2020 - Nieuws

Even voorstellen: Konijnen praktijkproefbedrijf Jonkers

Het is een doel van Victoria Mengvoeders om onze klanten toegevoegde waarde te leveren via voer en advies. Innovaties op het gebied van voerinhoud en voertoepassing zijn daarom onmisbaar. We doen veel kennis op in samenwerking met onze kennispartners en toeleveranciers. Maar de meeste innovaties en zeker ook voertoepassingen testen we het liefst zelf in de praktijk. Het geeft ons de mogelijkheid om heel veel data op te halen en daarmee te zorgen voor een goede onderbouwing bij bijvoorbeeld nieuwe voertoepassingen. We zijn dan ook heel erg blij dat we voor alle drie de sectoren klanten bereid hebben gevonden om uitgebreid proeven uit te kunnen voeren. Wij stellen familie Jonkers graag aan u voor.

Familie Jonkers kan zo’n 2800 vleeskonijnen huisvesten op hun bedrijf in Veghel. In de juni editie van ons personeelsblad ‘Op de korrel’ hebben Jan en Jolanda zich voorgesteld. Wij maken hiervan graag gebruik om dit praktijkproefbedrijf ook aan u voor te stellen.

Lees verder>

Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer