10 oktober 2022 - Event

Open dag Melkveebedrijf Van Engeland

Op vrijdag 14 oktober van 12.30-16.00 uur organiseert Theeuwes Mengvoeders een open dag bij Melkveebedrijf Van Engeland in Sint-Oedenrode.

Familie Van Engeland nodigt u van harte uit voor een bezoek aan de open dag, ter gelegenheid van de realisatie van de nieuwe melkveestal. Deze open dag biedt u de mogelijkheid tot het bezichtigen van het bedrijf op vrijdag 14 oktober 2022 van 12.30 uur tot 16.00 uur. Er staan op dat moment nog geen koeien in de stal.

Tijdens de open dag wordt een informatieve minibeurs gehouden waarbij een aantal betrokken partijen bij de realisatie van de stal hun noviteiten, innovaties en/of producten tentoonstellen. Met een nieuwe stal, gericht op duurzaamheid, koecomfort, korte looplijnen, en efficiënt werken is familie Van Engeland klaar voor de toekomst!

Wij verwelkomen u graag op vrijdag 14 oktober!

Locatie:
Nieuwenhuizen 5
5492 VM Sint-Oedenrode

Bekijk de uitnodiging
Uitgelicht

Ons Verhaal 

In de videoserie Ons Verhaal vertellen we maandelijks wat er nodig is om rundveehouders met voer & advies succesvol te laten zijn. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, over onderwerpen die u als rundveehouder zeker zullen interesseren!Lees meer