27 november 2023 - Event

Rundvee- & Mechanisatie Vakdagen

Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 november staan wij met een stand (J130) op de Rundvee- & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem.

Een flink kalf wordt een flinke koe

Het klaarstomen van de toekomstige generatie melkkoeien gaat niet vanzelf. Hier is vakmanschap, kennis en ervaring voor nodig. We vertellen je er graag alles over tijdens de beurs, zodat we samen ieder kalf kunnen laten opgroeien tot een flinke koe.

Win een Flink volle pallet

Heeft u per post een uitnodiging van ons ontvangen? Neem deze uitnodiging mee naar de beurs, lever ‘m in bij onze stand en maak kans op een gratis mengpallet met Flink melkvervanger, Flink TMR kalf, Flink brok, jongveemineralen en een cadeaupakket met handige tools voor jouw kalveropfok!

Geen uitnodiging ontvangen maar wilt u toch kans maken op het winnen van de Flink mengpallet? Kom dan naar onze stand en vul ter plaatse een actieformulier in.

Entreekaarten

Bestel uw gratis entreekaarten via onderstaande button.

Hopelijk tot op de beurs!

Met vriendelijke groet,
Team Rundvee

Bestel entreekaarten
Uitgelicht

Ons Verhaal 

In de videoserie Ons Verhaal vertellen we maandelijks wat er nodig is om rundveehouders met voer & advies succesvol te laten zijn. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, over onderwerpen die u als rundveehouder zeker zullen interesseren!Lees meer