16 november 2021 - Nieuws

Victoria annuleert deelname RMV Gorinchem

Gezien het snel toenemende aantal coronabesmettingen scherpen wij ons coronabeleid aan. Om een veilige (werk)omgeving te kunnen garanderen, hebben wij onder andere besloten onze deelname aan de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen (RMV) te Gorinchem te annuleren.

Victoria Mengvoeders staat op 23, 24 en 25 november aanstaande dus niet met een stand op de RMV in Gorinchem. Wij vinden dit de meest verstandige keuze ten aanzien van het welzijn van onze medewerkers en onze klanten. Het entreeticket dat u ontvangen heeft blijft gewoon geldig, dus u kunt uiteraard zelf de keuze maken om de beurs al dan niet te bezoeken.

Droge stof opname tijdens de droogstand

Tijdens de RMV wilden we u alle ins en outs vertellen over droge stof opname bij droogstaande koeien. Helaas kunnen we u hierover tijdens de beurs nu niet te woord staan, maar onze specialisten vertellen u hierover graag meer tijdens een volgend bezoek. Heeft u hierover dringende vragen? Neem dan gerust contact op met uw specialist rundveehouderij.

Wij hopen u snel weer te kunnen ontmoeten.

Uitgelicht

Ons Verhaal 

In de videoserie Ons Verhaal vertellen we maandelijks wat er nodig is om rundveehouders met voer & advies succesvol te laten zijn. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, over onderwerpen die u als rundveehouder zeker zullen interesseren!



Lees meer