Victoria Mengvoeders was een van de eersten die met een voer kwam dat speciaal voor rammen was ontwikkeld. Daarmee speelden we in op een ontwikkeling die al langer gaande is, namelijk de toepassing van kunstmatige inseminatie. Het voer heeft onlosmakelijk invloed op de kwaliteit en kwantiteit van het sperma.

De korrel die wij voor rammen hebben ontwikkeld, bevat naast specifieke sporenelementen een relatief hoog gehalte aan mineralen en vitaminen. Dat geeft de rammen een vitaliteitsboost. Dat beïnvloedt niet alleen de kwantitatieve aanmaak van sperma ten positieve, het draagt er ook aan bij dat rammen fitter blijven en langer kwalitatief goed sperma aan blijven maken.

Uitgelicht

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

DE V VAN VICTORIA MENGVOEDERS

Waarom rundveehouders zo succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Dit komt door onze 120 jaar aan kennis en ervaring in de sector, waardoor boeren het juiste advies krijgen. Doordat wij unieke maatwerk voersamenstellingen kunnen leveren, we als familiebedrijf weten wat er speelt in het boeren familiebedrijf en we sterk opkomen voor de belangen van de boer en de sector. Maar ook omdat we nooit stilstaan en bij praktijkbedrijven, in ons eigen lab en onze eigen gespecialiseerde fabriek continu op zoek zijn naar nóg betere (voer)oplossingen. Het is dit alles ... en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Lees meer