15 februari 2019 - Nieuws

De V van Vakmanschap

Waarom rundveehouders met Victoria Mengvoeders als partner het beste uit hun bedrijf naar boven halen? Omdat we al sinds 1897 staan voor vakmanschap. Met de juiste mensen op de juiste plaats. En we daarbij als dé ondernemende en innovatieve voerspecialist al onze kennis, expertise en advies inzetten om jou succesvol te kunnen laten zijn. Maar ook omdat we voor elke uitdaging de perfecte voeroplossing hebben; speciale producten en voer op maat, gericht op jouw specifieke bedrijfsvragen. Of omdat we beschikken over een gespecialiseerde en GMO-Controlled (VLOG) gecertificeerde fabriek én een eigen laboratorium, waar we grondstoffen, voeders en productieprocessen controleren en monitoren om de kwaliteit te kunnen waarborgen voor een voorspelbaar resultaat. Het is dit alles … en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

Bekijk ook:

Uitgelicht

Ons Verhaal 

In de videoserie Ons Verhaal vertellen we maandelijks wat er nodig is om rundveehouders met voer & advies succesvol te laten zijn. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, over onderwerpen die u als rundveehouder zeker zullen interesseren!



Lees meer