15 februari 2019 - Nieuws

De V van Veehouder

Waarom je als rundveehouder altijd kunt bouwen op Victoria Mengvoeders als partner? Omdat wij maar al te goed weten dat veehouders en hun vee onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Door goed te luisteren naar jou en de markt, door het beoordelen van jouw vee en zo te blijven vernieuwen. En we daarom als ondernemend, innovatief en betrokken voerspecialist continu samen met jou werken aan uitgekiende en hoogwaardige mengvoeders die zorgen voor gezond vee en optimale resultaten. Maar ook omdat we zo dicht bij de veehouder staan, door jou te voorzien van deskundig advies waarmee jij het beste uit jouw onderneming naar boven haalt. En misschien ook wel omdat we de trots en passie die jij hebt voor je vee en de sector met jou delen, net als het buitenleven en de vrijheid waar jij zo van geniet. Het is dit alles … en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

Bekijk ook:

Uitgelicht

Ons Verhaal 

In de videoserie Ons Verhaal vertellen we maandelijks wat er nodig is om rundveehouders met voer & advies succesvol te laten zijn. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, over onderwerpen die u als rundveehouder zeker zullen interesseren!



Lees meer