15 februari 2019 - Nieuws

De V van Voer

Waarom rundveehouders met Victoria Mengvoeders als partner het optimale uit hun onderneming halen? Omdat we hoogwaardige mengvoeders op maat een absolute voorwaarde vinden. Voeders met vaste samenstellingen en een optimale fosfor- en stikstof efficiëntie voor melkvee. En ‘specialties’ als LOgisch tarwe, het resultaat van onze gespecialiseerde productieprocessen. Maar ook door onze eigen op- en overslaglocatie en inkoopcombinatie in Oss, waardoor we een scherpe inkoop, verkoop en logistiek realiseren en waarmee we de kwaliteit van onze grondstoffen optimaal kunnen borgen. Het is dit alles … en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

Bekijk ook:

Uitgelicht

Ons Verhaal 

In de videoserie Ons Verhaal vertellen we maandelijks wat er nodig is om rundveehouders met voer & advies succesvol te laten zijn. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, over onderwerpen die u als rundveehouder zeker zullen interesseren!



Lees meer