15 februari 2019 - Nieuws

De V van Visie

Waarom rundveehouders een samenwerking aangaan met Victoria Mengvoeders als partner? Omdat wij rundveehouders met voer en advies succesvol laten zijn. Een duidelijke visie, waar we sterk in geloven: het creëren van een win-win situatie, met goede bedrijfsrendementen voor rundveehouders én een gezonde toekomst voor de hele sector. Als dé specialist in rundveevoeders van Zuid-Nederland gaan we samen met jou alle uitdagingen aan. En dat rundveehouders die uitdaging graag met ons aangaan dat blijkt. Vanuit onderzoek, voerontwikkelingen en met een gespecialiseerd team mensen, voorzien we onder de grote rivieren inmiddels één op de zes melkveehouders van voer en advies. Het is dit alles … en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Alles wat we zijn, wat we doen en hoe we denken is terug te leiden tot de letter V. De V van Victoria Mengvoeders. In die letter vind je ons verleden, ons vakmanschap, onze visie, vernieuwing en het verschil maken in voeders. Maar ook onze aandacht voor wat jij als veehouder nodig hebt voor je vee en je vooruitzicht voor de toekomst. Ervaar de kracht van de V op www.victoria-mengvoeders.nl.

Bekijk ook:

Uitgelicht

Ons Verhaal 

In de videoserie Ons Verhaal vertellen we maandelijks wat er nodig is om rundveehouders met voer & advies succesvol te laten zijn. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, over onderwerpen die u als rundveehouder zeker zullen interesseren!



Lees meer